Laura Storm

CEO i Regenerators

havhøst_bestyrelse_laura_storm

Laura, hvorfor er du med i bestyrelsen for Havhøst?

“Havet har siden min barndom draget mig, og som 10-årig proklamerede jeg, at jeg ville være sø-dame – altså den kvindelige version af en sømand 🙂 – og rejse på de syv verdenshave samtidig med, jeg reddede regnskove, når jeg var i land. Jeg kommer fra en lang linje af søfolk, der var bosat i det sydfynske øhav, så havets dragen ligger i mit DNA.

Mit professionelle virke har de seneste 17 år primært været internationalt fokuseret og centreret omkring bæredygtig udvikling, men har ofte savnet et projekt, der var forankret i den danske hav-muld. Så da jeg blev spurgt, om jeg ville være bestyrelses-forkvinde for Havhøst, var det en nem beslutning.

Jeg er vild med at være en del af et blomstrende økosystem, der har til formål at udbrede kundskab og kærlighed til havets fantastiske muligheder og potentiale. Et fællesskab af maritime nyttehaver, der sammen er med til at vise børn, unge og ældre hvilke skatte, danske have rummer og hvordan, vi kan dyrke havet med nænsomhed, sanselighed og kærlighed i førersædet.

Havhøst rummer mange spændende muligheder fremadrettet, og jeg er vild med at være med på holdet.”

Laura Storm,
Stifter af Regenerators og forfatter til bogen Regenerative Leadership