Sådan tæmmer du din nytårsøsters

10. december kl. 16-21
Rouge Oisters, Gammel Kongevej 43, 1610 København V

Arrangeres af Havhøst

Året går på hæld og lad os skynde os videre. Men inden vi siger endeligt farvel til året der gik galt, skal vi ikke snyde os selv for årets sidste undskyldning for at at servere skønne, danske og bæredygtige østers for vores nærmeste. Hører du til en af dem, der får sved på panden og dårlige nerver så skal du ikke fortvivle, for Havhøst og Rouge har din ryg. Den 10. december inviterer vi dig ind i østersens verden, så du er klædt på med både kolde facts og knivskarpe skills.

Find billetter her: https://madbillet.dk/show/event/saadan-taemmer-du-din-nytaarsoesters2

I coronaens navn, laver vi 8 seats i løbet af aftenen, hvor du ved ankomst får leveret et fad med 10 uåbnede danske stillehavsøsters. Havhøst står klar til at belære dig om det ekslusive bløddyr og ikke mindst til at guide dig sikkert gennem åbningen, indtil det sidder lige i skabet. Når dine østers er åbne kan du tage dem med i topping-baren, hvor de kan pimpes på alle tænkelige måder og efterfølgende skylles ned med skøn, boblende naturvin. Vi serverer skønne danske Gigas fra Venø, så ikke nok med at du spiser lokalt, så er du også med til at gøre et indhug i bestanden af invasive østers. Det er svært at finde bagsiden, hvis du spørger os.

Det koster 250 kroner og så har du 25 minutters workshop og en halv times nydelse, 10 østers med masser af toppings og et skønt glas vin, som du bare kan købe mere af. En ret god måde at starte aftenen på, hvis vi selv skal sige det.

Obs. Østersåbningen foregår udendørs, så klæd dig klogt på!

Vi glæder os til at se jer!

Havhøst arbejder landsdækkende med at knytte flere mennesker tættere til havet gennem spiselighed. Vi er en sammenslutning af lokale fælleskaber, der kultiverer, høster og spiser af havets ressourcer uden at naturen lider overlast. Det giver mening i et land med næsten 9000 km kyst og i en tid hvor det vi spiser har betydning for mere end blot os selv.

Rouge Oysters er Københavns første østersbar, og med brændende passion for de ekstravagante skaldyr serverer de alverdens typer med alverdens toppings, akkompagneret af saftige vine uden kemikalier.