Efterårsarbejdsdag på Bølgemarken

24. oktober kl. 11:00-15.00
Kalvebod Bølge, Container 7 og 8, 1560 København V

Det er blevet efterår og dermed også tid til den halvårlige arbejdsdag på Bølgemarken. Vi har haft en hel vild sæson og hver eneste dag har vi budt elever med ombord og inviteret dem til at være havbønder for en dag. De har høstet, luget, omstrømpet, undersøgt og smagt. Og det kan mærkes, for Bølgemarken har gevaldigt brug for en kærlig hånd, så den og alle afgrøderne kan gøres klar til vintervejret.

Vi starter som altid kl. 11 med en kop kaffe og opgavefordeling. Så arbejder vi i nogle timer imens et udvalgt hold står for at tilberede os en varm muslingesuppe. På dagen, skal der sorteres muslinger, plantes podede tangliner, renses flydepontoner og meget mere. Har man lyst til at dukke op i våddragt og hjælpe til fra underfladen er det meget værdsat!

Pris og tilmelding
Det er vigtigt, at du melder dig til, så vi kan lave en ordentlig arbejdsplan og fordele opgaverne ud fra hvor mange, vi bliver. Tilmeld dig senest 15. oktober ved at sende en mail til frederikke@havhoest.dk eller tryk “deltager” på vores facebook event. Arrangementet er gratis og kun for Havhøsts medlemmer. Er du ikke allerede medlem, så kan du hurtigt blive det. Det koster kun 100 kroner om året og så støtter du vores arbejde og bliver løbende inviteret til arbejdsdage, fællesmiddage og foredrag. Meld dig ind her


Covid-19 info: Arrangementet afholdes naturligvis med Sundhedsstyrelsens retningslinjer for øje, og vi holder os løbende informeret om ændringer i disse.