Cembrane A/S

cembrane-logo-sign

Cembrane A/S producerer en unik patenteret keramisk membran, der anvendes til at levere rent drikkevand og muliggøre genbrug af spildevand i mere end 65 lande. Cembranes fokus er på pålidelig og omkostningseffektiv vandbehandling. Kvalitet og pris skal gå hånd i hånd så verdens voksende befolkning kan får adgang til rent og sikkert vand.

Cembrane blev i 2019 en del af Ovivo Inc. som er et verdensomspændende brand indenfor vandbehandling. På vores danske fabrik er vi et team på 30-40 personer, hvor alle kender og hjælper hinanden.

Efter en spændende firmaudflugt til Havhøsts Bølgemark valgte vi at blive erhvervsmakker for havhøst som deler vores visioner for fremtiden og er med til at vise hvor smukt og nærende havet er, når vi gør noget for at passe på det.

Besøg Cembranes hjemmeside

Erhvervssponsor med Havhøst

En Havhøst erhvervssponsor er en virksomhed, der støtter økonomisk op om Havhøst for at bidrage til at dæmme op for den klima-, fødevare- og biodiversitetskrise, verden står i lige nu. Samtidig med, at de lokale blå fællesskaber blomstrer.

Læs mere om sponsorskab med Havhøst