Bælthaven Middelfart

havhøst_maritime_nyttehaver_profil_middelfart

Bælthaven Middelfart svarer ikke helt til sit bynavn. For Middelfart har virkelig fart på. Den lokale dyrkningsforening råder over en havnenær platform, som i samarbejde med den lokale dykkerklub har fået en solid kickstart baseret på indsamlede vilde muslinger.

Bælthaven er den 12. foreningsbaserede maritime nyttehave i Danmark, og er skabt i et fornemt samarbejde imellem Middelfart Kommune, Naturcenter Hindsgavl og en initiativgruppe udsprunget af arrangementer afholdt i efteråret 2019. Bælthaven er landet største forening og etablerer et nyt stort anlæg ved det kommende Maritime Hus på havnen.
Bestyrelsen arbejder med mulige placeringer af et større kyst- og havnenært anlæg – enten i selve havnen i Middelfart eller en smule syd for byen ud langs bæltet.

Dyrkning er kernen i foreningens aktiviteter, men formidling via offentlige arrangementer fylder også rigtig meget. På sigt vil foreningen og omkringliggende aktiviteter indgå i samarbejdet Naturpark Lillebælt, som også tæller Kolding og Fredericia-området.

Følg Bælthaven Middelfart via deres Facebookside.

Kontakt

Bælthaven Middelfart:

Formand Erik Yde
Tlf.: (+45) 4016 6911
E-mail: yde@bygma.dk

Naturcenter Hindsgavl:

Annette Weiss
Tlf.: (+45) 2129 4174
E-mail: annette.weiss@middelfart.dk

Send en besked for at blive kontaktet om medlemskab