Food Organisation of Denmark

havhøst_maritime_nyttehaver_food

FOOD er en non-profit organisation, der arbejder for at skabe opmærksomhed i ind- og udland omkring den fantastiske udvikling, der er på madfronten herhjemme. Faktisk var FOOD i sin tid på en måde medskabere af selve idéen om maritime nyttehaver. De var nemlig med til at sætte den allerførste Oyster Trophy Week i søen i 2011 – den nationale fejring af østers, der på festivalprogrammet blandt andet havde etablering af en østersbanke i Københavns Havn. Uden at nogen egentlig havde tænkt så langt blev det startskuddet til Havhøst. Resten er historie.

FOOD støtter og står bag en masse projekter og arrangementer indenfor gastronomi, mad og fødevarer. Aarhus Food Festival, Copenhagen Cooking og Madens Folkemøde er de store tilbagevendende festivaler, hvor FOOD sørger for at give hele mad-Danmark et fælles vindue til verden, men de er eksempelvis også dybt involveret i at løfte niveauet på restauranter, caféer og cateringvirksomheder i hele landet. Det med lokale råvarer, økologi, kvalitet og madhåndværk skal jo ikke blive et rent fænomen for landets større byer, og lige der har FOOD og Havhøst et stærkt værdifællesskab.

Vi er glade og stolte over, at vores rejse sammen med FOOD fortsætter på ottende år.

Food logo

Besøg Food Organisation Of Denmarks hjemmeside

Erhvervssponsor med Havhøst

En Havhøst erhvervssponsor er en virksomhed, der støtter økonomisk op om Havhøst for at bidrage til at dæmme op for den klima-, fødevare- og biodiversitetskrise, verden står i lige nu. Samtidig med, at de lokale blå fællesskaber blomstrer.

Læs mere om sponsorskab med Havhøst