GreenSpeak

Uden-navn-e1714549759386

GreenSpeak adskiller sig fra andre teleselskaber ved ikke kun at tilbyde fantastisk service, men også ved at give deres kunder mulighed for at påvirke fremtiden for vores planet.

GreenSpeak er 100% danskejet og har eksisteret siden 2015. De har kunden i centrum og prioritering af fantastisk service og mobiltelefoni til gode priser. De har fra dag ét, givet deres overskud til velgørenhed, og deres virksomhedsetik kører på ærlighed, og åbenhed, og har dermed helt åbne regnskaber og ejeraftaler. De kæmper for at gøre Danmark og verden mere bæredygtig, og samtidig vise, at man kan drive et teleselskab, der bruger al profit til at tage ansvar for den verden, vi lever i.

I GreenSpeak giver de hele deres over overskud til velgørenhed, og afholder derfor to til fire gange om året en afstemning, hvor deres kunder har mulighed for at fordele midlerne til forskellige støtteprojekter. Her er Havhøst iblandt de mulige projekter! Hver stemme tæller lige meget, så hvis Havhøst modtager 10% af stemmerne, modtager vi også 10% af pengene. Det er en enestående mulighed for vores fællesskab at støtte Havhøsts værdifulde arbejde. Ellers kan man også frit støtte nogle af de andre projekter, som alle på hver deres måde arbejder med at hjælpe klimaet, naturen og miljøet.

“I GreenSpeak mener vi, at en regenerativ tilgang til naturen er helt grundlæggende, hvis vi skal have rettet op på vores miljø. Derfor er vi virkeligt glade for at kunne tilføje Havhøst til vores familie af støtteprojekter. Deres arbejde med at fremme regenerativ kultivering i havet skiller sig klart ud fra vores andre støtteprojekter og tilføjer et nyt, vigtigt og spændende aspekt af den grønne omstilling som valgmulighed for vores kunder”

Medejer & Adm. direktør Mads Tofthøj Rasmussen

Besøg GreenSpeaks hjemmeside

Erhvervssponsor med Havhøst

En Havhøst erhvervssponsor er en virksomhed, der støtter økonomisk op om Havhøst for at bidrage til at dæmme op for den klima-, fødevare- og biodiversitetskrise, verden står i lige nu. Samtidig med, at de lokale blå fællesskaber blomstrer.

Læs mere om sponsorskab med Havhøst