Nyt og forbedret muslingesæt

Det har været udsolgt, og mange har efterspurgt det. Men nu er det tilbage! I slutningen af 2019 blev det nye og forbedrede Havbondens Muslingesæt lanceret, så hobbyhavbønder in-spe kan nå at få deres grej i vandet før forårets ynglesæson.

Med Havbondens Muslingesæt kan du indfange vild muslingeyngel og etablere dit eget mini-muslingeopdræt. Fra den lille farm etableres, til du kan høste de første muslinger, er der i teorien kun tre arbejdsdage: Bændelsætning, strømpning og høst. Med de tre arbejdsdage fordelt over de 1-2 år, som det tager for muslingerne at nå spisestørrelse, er tilværelsen som havbonde altså en nogenlunde rolig en af slagsen.

Havbondens Muslingesæt så første gang dagens lys en kold septemberdag i 2015. Sættet var enkelt, men formåede stadig at skabe grobund for en masse private og offentlige maritime nyttehaver rundt omkring i Danmark.

Det nye forbedrede muslingesæt er mere bæredygtigt end sin forgænger i forhold til materialevalg og bestræber sig på at være nemmere, mere robust og give en sundere høst end det forrige muslingesæt. Takket være feedback fra tidligere købere har vi kunnet tilpasse muslingesættet, så det imødekommer alle de udfordringer, som opstod ved den første model.

Synes du det lyder interessant, og kunne du godt tænke dig din egen private muslingefarm? Så kan du læse om hvad sættet indeholder, og hvordan du bestiller det, lige her

Januar 2020