Madkastellet

havhøst_maritime_nyttehaver_madkastellet

Rasmus Pors trakterede sammen resten af Madkastellet i 2018 70.000 gæster og driver steder som Langelinie Pavillonen, Luftkastellet i Malmø og Restaurant Naes på Strandhotel Røsnæs, hvor der allerede er tang på menuen. 

Madkastellet har desuden overtaget restauranten på Den Blå Planet og omdøbt den til Tang. På Tang har Madkastellet taget hul på en gastronomisk opgave, nemlig hen ad vejen at få gæsterne på Nordeuropas største akvarie – store som små – til at forstå, at tang er en fantastisk spise. Og selvom der nok går lidt tid, før der kommer granuleret blæretang, sprøde chips af sukkertang med sesam og omeletter toppet med søl, havets bacon, på spisekortet på Tang, så vil vi sammen med Madkastellet arbejde på at give tang en plads på danskernes spisebord.

Madkastellet logo

Besøg Madkastellets hjemmeside

Erhvervssponsor med Havhøst

En Havhøst erhvervssponsor er en virksomhed, der støtter økonomisk op om Havhøst for at bidrage til at dæmme op for den klima-, fødevare- og biodiversitetskrise, verden står i lige nu. Samtidig med, at de lokale blå fællesskaber blomstrer.

Læs mere om sponsorskab med Havhøst