Nordisk netværkstræf om regenerativ havdyrkning

2 – 4. oktober 2023

Tjärnö marina laboratorium, Göteborgs universitet, Strömstad
Download invitationen

Det andet nordiske netværkstræf om regenerativ havdyrkning. Vi besøger Tjärnö marine laboratorium, hvor Maria Bodin og hendes kollegaer fra Göteborgs universitet tager imod os.

I løbet af træffet deler vi viden og erfaring omkring regenerativ dyrkning i vores nordiske have, elve og vanddrag. Det kommer til at handle om formidling, myndighedsarbejde og meget andet som foregår i Norden og Europa lige nu!

Foruden at blive inspireret af det spændende arbejde, som foregår i Norden lige nu, kommer vi også til at workshoppe om et kommende nordisk manifest for regenerativ havdyrkning!

Det færdige program kommer til august.

Praktisk info

Mandag d. 2. oktober: fra Göteborgs station rejser man med bus til Tjärnö via Strömstad. Afgange finder du på www.vasttrafik.se. Vi foreslår afgangen fra Göteborg station kl. 13.10, med ankomst til Tjärnö kl. 16.28 (obs! Forbehold for ændringer i tidsplanen). Vi begynder med fælles middag kl. 18.30. Der er plads til max. 40 personer på Tjärnös marine laboratorium. Se mere her: www.gu.se/tjarno.

Udgifter

Du betaler selv dine transportudgifter, overnatning 2 nætter på Tjärnö marine laboratorium (ca SEK 600 pr. nat, inkl. morgenmad), middag mandag d. 2. oktober (ca 300 SEK).

Udgifter til kaffepauser, frokost 3.-4. oktober samt middagen tirsdag d. 3. oktober for max. 40 personer dækkes af vore projekter. 

Vil I præsentere jeres arbejde?

Vi har gjort plads i programmet for korte 10 min. præsentationer af deltagernes arbejde om regenerativ havdyrkning for op til 10 organisationer. Da vi gerne ser, at præsentationerne kommer så bredt fra Norden som muligt, kommer vil til at vælge præsentationerne ud blandt de aktører, som har meldt interesse. Tilmelding af præsentation foregår samtidig med tilmeldingen til træffet, se nedenfor.

Tilmelding

Vil du deltage på træffet i Sverige sammen med vore nordiske netværk, kan du allerede nu tilmelde dig til Jannie Vestergaard på jannie@havhoest.dk eller tlf. +45 2547 0986