Poul Rasmussen

Formand i Kerteminde Maritime Haver

Poul-Rasmussen-2-e1708957740981

Jeg er oprindeligt uddannet laborant, men har de sidste 50 år arbejdet med fisk og vildt som selvstændig og heraf de sidste 30 år som ejer/direktør af Albanigades Fisk & Vildt i Odense/Kerteminde. Min interesse for havet og havets mangfoldige spisekammer er et naturligt udspring heraf.

Jeg har altid været meget aktiv i det lokale foreningsliv. I 2011 blev jeg formand for Kerteminde Jollehavn, hvor vi anlagde en ny havn med 54 bådpladser og 14 huse og klubhus. Vi udvidede kort tid efter med 15 nye pladser og en vinterbadeanstalt. De sidste mange år har jeg været en del af forskellige LAG grupper, både som formand og de sidste 12 år som næstformand i den store LAG MANK.

I 2014/2015 tog jeg initiativ til at starte Kerteminde Maritime Haver. Det har fra starten været en stor succes og vi har i dag 100 familie-medlemskaber. Vi dyrker meget forskelligt i det store havanlæg og eksperimenterer i samarbejde med SDU/Fjord & Bælt og Havhøst.

I bestyrelsen for Havhøst er jeg repræsentant for landets dyrkningsforeninger og jeg ser jeg frem til at kunne bidrage, så vi fortsat har en stærk organisation.