Sinatur Hotel & Konference

Udtalelse-Sinatur-Hotel-Konference-Havhoest-e1715161999617

Sinatur Hotel & Konference er kendt for deres unikke beliggenheder i naturskønne omgivelser samt deres fokus på bæredygtighed og miljøvenlige initiativer. Hvert Sinatur-hotel har sit eget særpræg og tilbyder forskellige faciliteter og oplevelser til gæsterne.

Hos Sinatur Hotel & Konference går de ikke på kompromis med deres engagement i miljøet. De tror på at skabe mindeværdige oplevelser for deres gæster samtidig med at de respekterer og beskytter den omgivende natur. Hvert Sinaturhotel er en perle i sig selv, beliggende i smukke omgivelser, fra skovklædte landskaber til kystnære perler. Sinatur Hotel & Konference er mere end blot et sted at overnatte – det er et destination for bæredygtig turisme. Deres engagement i miljøvenlige praksisser er indlejret i alle aspekter af deres drift, og det er noget vi fuldt ud støtter i Havhøst.

“Hos Sinatur Hotel & Konference er vi stolte over vores samarbejde med Havhøst, der går hånd i hånd med Sinaturs ambition om at passe godt på naturen. Med havhøst, som repræsenterer en ny bølge inden for bæredygtigt erhverv, der ikke blot tager, men også giver tilbage til vores havmiljøer, har vi indgået et stærkt samarbejde, der passer perfekt ind i vores værdier og ambitioner om at give mere tilbage til naturen end vi tager.

Derfor glæder det os meget, at vi og vores gæster kan være med til at bringe livet tilbage i de danske farvande og således få naturen til at blomstre. Denne indsats hamornerer også smukt med vores B-Corp-Certificering, hvor vi forpligter os til at drive forretning på en måde, der tager hensyn til både mennesker og planeten. Ved at støtte regenerativ havdyrkning og genoprettelsen af vores havmiljøer, ønsker vi således at yde et vigtigt bidrag til vores samfund og vores naturomgivelser.”

Sinatur Hotel & Konference

Besøg Sinatur Hotel & Konferences hjemmeside

Erhvervssponsor med Havhøst

En Havhøst erhvervssponsor er en virksomhed, der støtter økonomisk op om Havhøst for at bidrage til at dæmme op for den klima-, fødevare- og biodiversitetskrise, verden står i lige nu. Samtidig med, at de lokale blå fællesskaber blomstrer.

Læs mere om sponsorskab med Havhøst