Sparekassen Danmark

Sparekassen_Danmark_Havhoest_maritime_760x307px

Sparekassen Danmark er landets største garantsparekasse og Danmarks syvendestørste pengeinstitut. Vi driver pengeinstitut ud fra tre værdier: Ambitiøs, sund fornuft og tillid.

I praksis betyder det, at vi har en oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning, og at vi er ambitiøse i forhold til at gøre en forskel for vores kunder, hinanden og vores lokalsamfund. Vi arbejder ud fra bæredygtig forretningsmodel med fokus på lokal forankring og lokalt samfundsansvar. Det, mener vi, er sund fornuft.

Sparekassen Danmark vælger at støtte Havhøst, fordi det er en organisation der arbejder for at åbne danskernes øjne for den smagfulde verden under havets overflade og de fantastiske lokale fællesskaber, som maritime nyttehaver nærer. Igennem undervisning og formidling er Havhøst centrale i udbredelsen af kendskabet til havets regenerative afgrøder. Til gavn for denne og fremtidige generationer. Det mener vi også er sund fornuft – og derfor støtter vi Havhøst.

Besøg Sparekassen Danmarks hjemmeside

Erhvervssponsor med Havhøst

En Havhøst erhvervssponsor er en virksomhed, der støtter økonomisk op om Havhøst for at bidrage til at dæmme op for den klima-, fødevare- og biodiversitetskrise, verden står i lige nu. Samtidig med, at de lokale blå fællesskaber blomstrer.

Læs mere om sponsorskab med Havhøst