A007_C024_0417YX

Studenterjob indenfor kommunikation – i havets tjeneste

Vil du sammen med os virkeliggøre visionen om et sundt og levende hav, der giver mennesker velsmagende og bæredygtig mad på bordet? Og kan du få budskabet om regenerativ havdyrkning ud og leve på de de mange forskellige kanaler, vi bruger? Så er du måske vores nye studentermedhjælper indenfor kommunikation.

Stillingen

Vores nye studentermedarbejder skal først og fremmest sørge for, at Havhøst og vores projekter bliver mere synlige, så den regenerative havdyrkning bliver endnu mere udbredt. Stillingen indeholder forskellige typer af kommunikations- og koordineringsopgaver med hovedfokus på digital tilstedeværelse. 

Opgaver og kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, markedsføring eller lignende, og at du kan sætte fire store krydser i nedenstående liste med kompetencer, vi ønsker os af dig: 

•         Planlægge og producere kampagner og løbende indhold til Facebook, Instagram og LinkedIn.
•         Udsende nyhedsbreve i Mailchimp, herunder opsætning og koordinering af indholdsproduktion.
•         Opdatering af vores hjemmeside i WordPress, herunder SEO.
•         Billedbehandling og opsætning i CS-pakken – primært til online brug.

Vi har mange jern i ilden og til tider går det hele lidt stærkt, så er ret vigtigt, at du er initiativrig, opsøgende og har lyst til at tage et medansvar for at opgaverne bliver løst. 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en deltidsstilling på 10-15 timer om ugen. Vi holder til på et uformelt og til tider lidt larmende, men altid glædesfyldt og rummeligt kontorfællesskab i Kødbyen i København. Vi vil gerne have, at du kommer på kontoret hver uge, men hjemmearbejde er helt klart på menuen. Løn efter kvalifikationer og erfaring. 

Send din ansøgning til Anne Stald Møllmann på anne@havhoest.dk hurtigst muligt (emnefelt: “Studentermedhjælper”). Vi håber, du kan starte senest 1. marts 2024 – gerne før. Spørgsmål om stillingen er du meget velkommen til at sende til Anne. 

Om Havhøst

Havhøst er en sammenslutning af maritime nyttehaver, NGO’er, skoler, virksomheder og ganske almindelige mennesker, der deler en kærlighed til det store blå, mad fra havet og bæredygtig udvikling. Vi har som mål at fremme det, vi kalder regenerativ havdyrkning, og at invitere så mange som muligt til at tage del i den blå-grønne omstilling. Vi understøtter folkedrevne maritime nyttehaver langs de danske kyster med dyrkning af tang, blåmuslinger og østers, og udvikler undervisningsaktiviteter til formidlingsinstitutioner i hele landet med udgangspunkt i lokale maritime nyttehaver og fortællingen om regenerativ havdyrkning. Vi er også i gang med at redde det skånsomme kystfiskeri ved at åbne op for dyrkning af afgrøder i havet – det kan du høre meget mere om, når vi ses. 

Havhøst ledes af en bestyrelse og drives af et sekretariat på 8 personer med base i kontorfællesskabet Fish Tank i Kødbyen i København. Og så har vi en virkelig god frokostordning.