Tangsafari oktober 2022

1. oktober kl. 11-14.00
Dansk Tang, Annebergparken 28B, 4500 Nykøbing Sjælland

Havhøst har planlagt en spændende efterårsdag ud i det blå for sine medlemmer. Lørdag den 1. oktober tager vi til smukke Odsherred for at opleve og lære om havets spiselige grøntsager og superfood: Tang!

Vi har allieret os med de bedste på området, nemlig vores venner fra Dansk Tang, som har mange års erfaring med høst og brug af tang som en bæredygtig og delikat råvare.

Vi skal selvfølgelig i vandet og høste tang, og du får spændende tang-facts og masser af inspiration, så du selv kan eksperimentere med tang i hjemmekøkkenet og lære at give dine hverdagsretter et skud af den eftertragtede umami-smag. Vi slutter dagen af med en velfortjent tangret og noget koldt til ganen med udsigt til havet og vind i håret.

Vi regner med at arrangementet tager 2,5-3 timer i alt. Derefter er der mulighed for at gå på opdagelse i Odsherred på egen hånd, udforske de nye tiltag i Annebergparken og nyde de skønne omgivelser.

Pris og tilmelding

Dansk Tang tilbyder en særlig pris for Havhøsts medlemmer: Tangsafari inklusiv mad og drikke for 330 kr. Tak for det! Medlemmer kan købe billet ved at overføre 330 kr. via MobilePay til 11272. 

Vigtigt: Angiv det fulde navn på deltageren på din overførsel. Hvis du ønsker at tilmelde mere end én person, så beder vi dig lave en overførsel per person. 

Begivenheden er kun for betalende Havhøst støttemedlemmer. Et års medlemskab koster 100 kr. Er du endnu ikke medlem, så meld dig ind i Havhøst her. Du kan betragte en tilmelding som gyldig, når du har modtaget en kvittering fra Havhøst.

Praktisk info

Arrangementet er udendørs, så varmt tøj tilrådes. Der vil være mulighed for at låne waders. Tag gerne en pose eller skål med låg med til opbevaring af tang, så du kan få det med hjem.

Man står selv for transport. 

Vi glæder os til at byde velkommen i det blå!