Greenspeak

Nyt makkerskab med GreenSpeak

Vi er stolte over at annoncere vores spændende partnerskab med GreenSpeak – Teleselskabet med et hjerte for klima- og miljøprojekter. GreenSpeak adskiller sig fra andre teleselskaber ved ikke kun at tilbyde fantastisk service, men også ved at give deres kunder mulighed for at påvirke fremtiden for vores planet.

I GreenSpeak giver de hele deres over overskud til velgørenhed, og afholder derfor to til fire gange om året en afstemning, hvor deres kunder har mulighed for at fordele midlerne til forskellige støtteprojekter. Og nu er Havhøst iblandt de mulige projekter! Hver stemme tæller lige meget, så hvis Havhøst modtager 10% af stemmerne, modtager vi også 10% af pengene. Det er en enestående mulighed for vores fællesskab at støtte Havhøsts værdifulde arbejde. Ellers kan man også frit støtte nogle af de andre projekter, som alle på hver deres måde arbejder med at hjælpe klimaet, naturen og miljøet.

GreenSpeak er 100% danskejet og har eksisteret siden 2015. De har kunden i centrum og prioritering af fantastisk service og mobiltelefoni til gode priser. De har fra dag ét, givet deres overskud til velgørenhed, og deres virksomhedsetik kører på ærlighed, og åbenhed, og har dermed helt åbne regnskaber og ejeraftaler. De kæmper for at gøre Danmark og verden mere bæredygtig, og samtidig vise, at man kan drive et teleselskab, der bruger al profit til at tage ansvar for den verden, vi lever i.

Hvis du allerede er en kunde hos GreenSpeak, opfordrer vi dig til at stemme på Havhøst og hjælpe os med at sikre støtte til vores projekter. Og hvis du endnu ikke er kunde, hvorfor så ikke overveje at skifte? Ved at blive kunde hos GreenSpeak kan du ikke kun nyde fordelene ved deres fremragende service, men også være med til at forme, hvordan deres fremtidige overskud skal investeres i miljøprojekter som vores.

Besøg GreenSpeaks hjemmeside