Arbejdsdag på Bølgemarken

11. april kl. 11-16.00
Bølgemarken, Kalvebod Bølge container 7 og 8

Sidste år måtte vi desværre aflyse vores højt elskede arbejdsdage på Bølgemarken i København grundet corona. Vi håber på, at skuden er vendt inden april, så vi kan afholde den første arbejdsdag på vores nye Bølgemark. Det er derfor med en blanding af bæven og store forventninger, at vi inviterer vores støttemedlemmer til at give en hånd med, når vi skal klargøre Bølgemarken til forårssæsonen.

Lige nu nyder muslingerne det kolde vintervand, og de er nu blevet så store og kødfulde, at de trænger til større hjem. Forårs-arbejdsdagen skal bruges på at omstrømpe de ældste muslinger, bændlerne skal tjekkes og renses og vi skal gøre klar til at indfange årets nye generation af blåmuslinger.

Vi åbner 20 pladser til vores arbejdsdag, og der er brug for hænder på både land og i vand. Så har du en snorkel og en våddragt, så tag det endelig med. Er du mere landkrabbetypen, så husk varmt tøj, for hele arrangementet foregår udendørs. Vi mødes til en kop kaffe og morgen-briefing ved container 7 på Kalvebod Bølge kl. 11.00.

Bemærk: Begivenheden er kun for betalende Havhøst støttemedlemmer. Et års medlemskab koster 100 kr. Er du endnu ikke medlem, så meld dig ind i Havhøst her. Du kan betragte en tilmelding som gyldig, når du har modtaget en kvittering fra Havhøst.

På grund af den nuværende COVID-19 situation vil der kun være mulighed for 20 deltagere til arrangementet.


Covid-19 info: Arrangementet afholdes naturligvis med Sundhedsstyrelsens retningslinjer for øje, og vi holder os løbende informeret om ændringer i disse.