Foto Tvärminne forskningsstation

Invitation til Nordisk netværkstræf for regenerativ havdyrkning

3.-5. oktober 2024
Tvärminne Zoologiska Station, Finland

Du inviteres hermed til det tredje nordiske netværkstræf, hvor turen går til Tvärminne i Finland. Her kan du den 3.-5. oktober 2024 komme med på en spændende tur over tre dage. Jonas Harald og hans kollegaer fra Aktion Österbotten vil tage imod os på Tvärminne Zoologiska Station til tre dage fyldt med inspiration, hvor der vil blive delt konkrete erfaringer om regenerativ dyrkning i de nordiske have, elve og vandløb. Træffet er for folk i norden, med interesse for regenerativ havdyrkning.

Vi vil fordybe os i arbejdet med manifestet for regenerativ havdyrkning og introducere vores nye internationale platform, CoolBlueFuture.org. Om lørdagen besøger vi Slow Food Festivalen i Fiskars nær Helsinki for at få inspiration og dele vores viden med de finske festivalbesøgere.

Antallet af deltagere og overnattende på Tvärminne er begrænset. Vi har reserveret 10 enkeltværelser og 10 dobbeltværelser. Så hug til mens du kan! Udgifter til rejse og ophold står man selv for – læs mere om dette nedenfor.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til Tvärminne og til en inspirerende og lærerig oplevelse sammen.

Læs mere om tilmelding, udgifter og programmet her:

Dansk:

Svensk:

Finsk:


Træffet er en del af projekterne Havhøst i Norden, delfinansieret af Nordisk Ministerråd og Cool Blue, finansieret af EU-Kommissionen.