Østersbonanza – sådan tæmmer du sæsonens superstjerne

Året går på hæld, og østerselskere over hele landet har endelig en 100% legitim anledning til at kaste sig over det elegante bløddyr. Men mange får sved på panden og dårlige nerver, når østersen skal åbnes. Men frygt ej, for Havhøst og Rouge Oyster er klar med løsningen.

Den 4. december inviterer vi indenfor på Rouge til et sandt østersbonanza, hvor du for 175 kroner kan spise alle de østers, du vil – du skal bare selv åbne dem. Havhøst står klar med et hold af garvede formidlere til at guide dig, så dine østersåbningsskills bliver knivskarpe inden nytår. Og så får du det første glas bobler gratis!

Vi serverer skønne danske Gigas fra Venø, så ikke nok med at du spiser lokalt, så er du også med til at gøre et indhug i bestanden af invasive østers. Det er svært at finde bagsiden, hvis du spørger os.

Hvis du er mere magelig og mindre grådig kan du selvfølgelig også gå i baren og bestille østers og skøn naturvin på helt normal vis.

Rouge Oyster er Københavns første østersbar, og med brændende passion for de ekstravagante skalddyr serverer de alverdens typer med alverdens toppings, akkompagneret af saftige vine uden kemikalier.

Der sælges ikke billetter – bare duk op.

Hvor og hvornår?
Onsdag den 4. december 2019 kl. 17.00-21.00
Rouge Oysters, Gammel Kongevej 43 i KBH

December 2019