Havhøst event-program

Takket være midler fra Spar Nord Fonden suppleret med støtte fra Velux Fonden og Friluftsrådet har Havhøst fået mulighed for at udvikle et fælles aktivitetsprogram for landets maritime nyttehaver, der i 2019 og 2020 skal udbrede kendskabet til maritime nyttehaver og få flere mennesker til at forstå potentialet ved bæredygtig kultivering af havet.

I løbet af 2019 og 2020 danner Havhøst rammen om en lang række events med fokus på bæredygtig mad fra havet. Rundt om i hele landet er lokale maritime nyttehaver værter for alt fra langbordsmiddage, workshops, festivaler og talks, der på forskellig vis formidler historien om deres arbejde med at dyrke havet.


Fondsdirektør Steffen Nørgaard fra Spar Nord Fonden

”Der er et hav af gode aspekter i samarbejdet med Havhøst – og det glæder os, at målgruppen, der skal lære og opleve, er hele Danmark – og at vi via vores donation kan være med til at sikre formidlingen af ’et nyt spisekammer’. Både vi, andre organisationer og det enkelte menneske i Danmark beskæftiger sig med FN’s verdensmål – og det er ganske visionært, at Havhøst adresserer halvdelen af de 17 verdensmål”.

Se Havhøsts aktuelle eventprogram: Ild & vand 2020/2021

Besøg Spar Nord Fondens hjemmeside

Logo for Spar Nord Fonden