Tangsafari (maj)

14. maj kl. 12-15.00
Dansk Tang, Annebergparken 28B, 4500 Nykøbing Sjælland

Havhøst har planlagt en eventyrlig forårsdag ud i det blå for sine medlemmer. 14. maj tager vi til smukke Odsherred for at opleve og lære om havets spiselige grøntsager og superfood: Tang!
Vi har allieret os med de bedste på området, nemlig vores venner fra Dansk Tang, som har mange års erfaring med høst og brug af tang som en bæredygtig og delikat råvare.

Vi skal selvfølgelig i vandet og høste tang, og du kan regne med spændende tang-facts og masser af inspiration, så du selv kan eksperimentere med tang i hjemmekøkkenet og lære at give dine hverdagsretter et skud af den eftertragtede umami-smag. Vi slutter dagen af med en velfortjent tangret og en iskold tangøl med udsigt til havet og vind i håret.

Pris og tilmelding
Normalprisen for en tangsafari hos Dansk Tang er 290 kr. + betaling for mad og drikke, men Dansk Tang tilbyder Havhøsts medlemmer den fulde pakke inklusiv mad og drikke for 225 kr. Tak for det! Arrangementet er udendørs, så varmt tøj tilrådes. Der vil være mulighed for at låne waders. Tag gerne en pose eller skål med låg med til opbevaring af tang, så du kan få det med hjem.

Medlemmer kan køber billet ved at overføre 225 kr. via MobilePay til 11272. Vigtigt: Angiv det fulde navn på deltageren på din overførsel. Hvis du ønsker at tilmelde mere end én person, så beder vi dig lave en overførsel per person. På grund af den nuværende COVID-19 situation vil der kun være mulighed for 25 deltagere til arrangementet. Pladserne fordeles efter først til mølle.

Begivenheden er kun for betalende Havhøst støttemedlemmer. Et års medlemskab koster 100 kr. Er du endnu ikke medlem, så meld dig ind i Havhøst her. Du kan betragte en tilmelding som gyldig, når du har modtaget en kvittering fra Havhøst.


Covid-19 info: Arrangementet afholdes naturligvis med Sundhedsstyrelsens retningslinjer for øje, og vi holder os løbende informeret om ændringer i disse.