Maritim nyttehave på vej i Kalundborg

Havhøst modtog fredag den 26. april en henvendelse fra Kirsten Noe, som er lærer ved Byskolerne i Kalundborg. Kirsten havde samlet en interessegruppe i byen med fokus på – i første omgang – at etablere nye undervisningsaktiviteter til det kommende undervisningsår.

Med stor fleksibilitet samlede Kirsten en gruppe med repræsentanter fra Ingeniøruddannelsen Absalon, Kalundborg Gymnasium, Røsnæs Naturskole og Kalundborg kommune og mødtes den 7. maj med Bodil Espersen og Hardy Jensen fra Havhøst til et informations- og inspirationsarrangement på havnen i Kalundborg.

Der arbejdes nu ihærdigt videre med planlægning af undervisningsaktiviteter. På det lokale plan arbejdes der med etablering af en Kalundborg Havnepark bynært i havneområdet. Det bliver efter planen et storslået rekreativt området med masse af maritime faciliteter. På sigt nu også med en maritim nyttehave. Vi følger naturligvis op og understøtter den videre færd.

Kontakt Kirsten Noe på kirstennoe67@gmail.com eller 20 34 32 62, hvis du er interesseret i aktivt at bidrage til at stable en maritim nyttehave på benene i Kalundborg. Eller tag fat i netværkskoordinator Bernt Sørensen fra Havhøst for mere information.