Nyheder fra os fra Havhøst
Haven i havet
Novo Nordisk fonden har støttet projektet Haven i havet, der har opstart den 1. januar 2021 og løber i tre år. Ambitionen med Haven i havet er at bidrage til...
Praktikplads hos Havhøst
Formidling af hav, bæredygtighed og mad i København samt maritim dyrkning i hele landet. Vær med til at dyrke havnen og sprede glæde og viden om den spiselige havnatur! I...
Sådan tæmmer du din nytårsøsters
10. december kl. 16-21Rouge Oisters, Gammel Kongevej 43, 1610 København VArrangeres af HavhøstSe begivenheden på Facebook Året går på hæld og lad os skynde os videre. Men inden vi siger...
Hvis jeg kun måtte have tre ting med på en øde ø…
Kathrine er praktikant hos Havhøst fra Skovskolen, hvor hun er under uddannelse som natur- og kulturformidler. Som del af sin praktik har hun blandt andet været med til at gennemføre en...
Hjælp os med at redde årets tangproduktion!
Er du flaske- eller fridykker eller måske garnfisker - og mangler du en undskyldning for at tage til vandet i efterårsferien? Den får du her: Havhøst har nemlig brug for...
En havbondes beretning
Jakob købte i vinteren 2019/2020 et Havbondens Muslingesæt for at etablere en hav-nyttehave ved sit lille sommerhus ved Havhuse på Norddjurs. Her er Jakobs beretning fra hans første sæson som...
Kan tang og muslinger redde verden? Regenerativ fødevareproduktion på en planet i knæ
Hvert eneste skridt, vi tager på jorden, sætter et aftryk. Hver gang vi producerer et kilo oksekød eller et bundt gulerødder, trækker vi veksler på planetens begrænsede ressourcer. Vi forbruger...
Fra god idé til maritim nyttehave: Sådan kommer du selv i gang
Den maritime nyttehave er et sted, hvor mennesker samles omkring at frembringe rene, sunde og velsmagende fødevarer til sig selv og hinanden. Samtidig træder de ind forrest på scenen i...
Madkulturelt nybrud: På sporet af nye livretter
Danskerne elsker pasta med kødsovs, frikadeller og stegt kylling - ikke ligefrem madretter, der ser ud til at skulle frelse menneskeheden. Ikke desto mindre er det vores foretrukne aftensmåltider, og...