Nyheder fra os fra Havhøst
Spis havet og elsk det
Af Bodil Sofie Espersen - gastronomisk naturvejleder i Havhøst. Oprindeligt bragt i magasinet Dansk Friluftsliv #112 (februar 2021). Vild mad er et buzz-word på restauranterne, i institutionerne og blandt alt...
Havhøst i Norden
Havhøst har vist, hvordan det er muligt at engagere indbyggerne i de danske kystbyer i bæredygtig kultivering af havet. På den måde har Havhøst gjort løsninger på fødevare-, biodiversitets- og...
Tangsafari (maj)
14. maj kl. 12-15.00Dansk Tang, Annebergparken 28B, 4500 Nykøbing Sjælland Kun for støttemedlemmer af HavhøstSe begivenheden på Facebook Havhøst har planlagt en eventyrlig forårsdag ud i det blå for sine...
Foredrag om fremtidens blå fødevarer
Der er mange gode grunde til at dyrke fødevarer i havet, og i Danmark er vi så heldige at være omgivet af vand - faktisk har vi en kystlinje på...
Arbejdsdag på Bølgemarken
11. april kl. 11-16.00Bølgemarken, Kalvebod Bølge container 7 og 8Kun for støttemedlemmer af HavhøstSe begivenheden på Facebook Sidste år måtte vi desværre aflyse vores højt elskede arbejdsdage på Bølgemarken i...
Vokseværk i de maritime nyttehaver
Da vi i Havhøst i det sene efterår 2018 samlede hovedparten af de etablerede foreninger på Copenhagen Food Space var der deltagelse af fem maritime nyttehaver. Det var en forsamling...
Haven i havet
Novo Nordisk fonden har støttet projektet Haven i havet, der har opstart den 1. januar 2021 og løber i tre år. Ambitionen med Haven i havet er at bidrage til...
Praktikplads hos Havhøst
Formidling af hav, bæredygtighed og mad i København samt maritim dyrkning i hele landet. Vær med til at dyrke havnen og sprede glæde og viden om den spiselige havnatur! I...
Sådan tæmmer du din nytårsøsters
10. december kl. 16-21Rouge Oisters, Gammel Kongevej 43, 1610 København VArrangeres af HavhøstSe begivenheden på Facebook Året går på hæld og lad os skynde os videre. Men inden vi siger...